| Kocięta w Klanie Cienia (NPC) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Świetlana Gwiazda Przywódca
Klan : Księżyce : 46 Płeć : Kotka Matka : Krótki Ogon Ojciec : Wróble Pióro Mistrz : Czarne Skrzydło Terminator : Brak Partner : Jakiś samotnik... Ciążą : Nie Multikonta : Cichy Szept i Różany Cierń Myszki : 50
Liczba postów : 160
| Temat: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Sob Paź 01, 2016 1:26 pm | |
| Oto niepowtarzalna okazja aby wcielić się w jednego z czterech kociaków z miotu Klanu Cienia. Rodzice tego miotu to para (NPC - postacie te nigdy nie była i nie będą odgrywane) Rodzicami są Wiewiórcze Futerko i Kakaowe Pióro Wiewiórcze Futerko Płeć - kotka Kakaowe PióroPłeć - Kocur Kociaki mogą być; Pointami, Szylkretowe, Burę, bądź Białe z kremowymi, lub szarymi znamionami. Ich futerka mogą być długie, albo krótkie. Zaczynasz jako 1 księżycowy Kociak. Lista Chętnych; - Jeżynowy Cierń- - -
Ostatnio zmieniony przez Świetlana Gwiazda dnia Pią Paź 07, 2016 2:01 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Orzech Kociak
Klan : Księżyce : 1 Płeć : Kotka Matka : Wiewiórcze Futerko Ojciec : Kakaowe Pióro Mistrz : Kiedyś... Terminator : Never Partner : Error 404 Ciążą : Nie Dotyczy Myszki : 50
Liczba postów : 43
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 7:04 am | |
| Ja chcę! Zastanawiam się między imionami Jeżyna/Jeżynka i Poziomka. | |
|
| |
Klan : Księżyce : 46 Płeć : Kotka Matka : Krótki Ogon Ojciec : Wróble Pióro Mistrz : Czarne Skrzydło Terminator : Brak Partner : Jakiś samotnik... Ciążą : Nie Multikonta : Cichy Szept i Różany Cierń Myszki : 50
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 2:02 pm | |
| Zastanów się i napisz KP a potem sprawdzę i ewentualnie zmienię ci imię i dam do klanu ;) | |
|
| |
Orzech Kociak
Klan : Księżyce : 1 Płeć : Kotka Matka : Wiewiórcze Futerko Ojciec : Kakaowe Pióro Mistrz : Kiedyś... Terminator : Never Partner : Error 404 Ciążą : Nie Dotyczy Myszki : 50
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 2:56 pm | |
| Jasne! ^^ Mam tylko drobne pytanie: Czy dane w profilu np. księżyce, matka, ojciec, mistrz ... Da się zmienić samemu czy jest to rola admina? | |
|
| |
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 3:01 pm | |
| To się robi już samemu ;) | |
|
| |
Orzech Kociak
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 4:56 pm | |
| Pytam się, bo nigdzie nie widzę takowej opcji. W profilu owszem mogę zmienić moją płeć, ale postaci już nie - tak jakbym to co wypełniłam przy zakładaniu konta było już niemożliwe do zmiany, a przynajmniej przeze mnie. | |
|
| |
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 5:15 pm | |
| A wiec ja ci zmienię, tylko napisz KP abym wiedziała co zmienić. | |
|
| |
Orzech Kociak
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) Pią Paź 07, 2016 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kocięta w Klanie Cienia (NPC) | |
| |
|
| |
| Kocięta w Klanie Cienia (NPC) | |
|